‘OYNANAN FUTBOLDAN MEMNUNUM'

‘OYNANAN FUTBOLDAN MEMNUNUM

İnegölspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, BUGSAŞ müsabakasında oynanan oyunun kendisini son derece memnun ettiğini, fakat yakaladıkları net gol pozisyonlarını değerlendiremedikleri için beraberlikle yetindiklerini söyledi.

 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz İnegölspor’un deplasmanda BUGSAŞ ile 0-0 berabere kaldığı müsabakanın ardından Kulüp Başkanı Eşref Güç ve Teknik Direktör Şaban Yıldırım bazı açıklamalarda bulundular.

 ‘İLK YARIYI LİDER BİTİRME ŞANSIMIZ VAR’

Alınan 1 puanın da değerli olduğunu belirten İnegölspor Kulübü Başkanı Eşref Güç, “Biz buraya gelirken BUGSAŞ’ı rahatlıkla yenebileceğimizi düşünüyorduk ama biliyorsunuz 90 dakikalar hep zordur. BUGSAŞ da küme düşmemeye oynayan bir takım. Buradan aldığımız 1 puan bizim için değerli olacaktır. Bandırma kaybetti. Hatay kazandı. Hatay biraz daha yaklaştı. Göztepe berabere kaldı. Yani bu ligde daha çok şeyler olacak. Bu ligde inişler çıkışlar olacak. Önümüzdeki hafta Diyarbakır’la biz kendi sahamızda oynuyoruz. Bandırma zor bir deplasmana gidiyor. Yani bizim ilk yarıyı aslında belki lider bitirme şansımız bile var. Ben hala öyle görüyorum” dedi.

 FORVETE KESİN TAKVİYE YAPILACAK

Gol yollarında yaşanan sıkıntılara da değinen Güç, “Bu 1-2 hafta da önemliydi aslında. Burada 1-2 hafta bazı futbolculara belki de şans vereceğiz. Belki de onların önünü açacağız. Bir kere kesin 1 tane forvet kesin alınacak. Ama bu sayı 1 mi 2 mi olabilir. Bu bulduğumuz topçuya bağlı. Şimdi topçu almak için almamak lazım. İnegölspor’a faydalı olacaksa alınması lazım. Görüyorsunuz bugün bazı pozisyonlar var. Çok pozisyon kaçtı. Atılmış olsa belki de farklı galip geleceğiz. Emrah’ın bir pozisyonu vardı. Penaltıydı ama ben Emrah’ın yerinde olsam o işi penaltıya bırakmam. Orada vurmak lazım. Bir şeyler yapmak lazım. Emrah penaltı diye düşündü ama maalesef hakem penaltıyı vermedi. Emrah o pozisyona vuramadı, sağlık olsun. Burada alınan 1 puan bizim için aslında değerli olabilir. Şuanda kaybetmiş bir şey yok. Hayat devam ediyor. Ligde yine ikinciyiz.  Fena gitmiyoruz. Bandırma’ya geçen hafta kendi sahamızda talihsiz bir maç kaybettik. İnşallah bunları telafi edeceğiz” şeklinde konuştu.

 POZİSYON BOL AMA GOLE ÇEVİRİLEMİYOR

Ankara deplasmanında istediklerini yaptıklarını fakat golle buluşamadıklarını belirterek konuşan İnegölspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım ise, “Oyunda bizim açımızdan gol eksikti. Fazlasıyla pozisyon bulduk ama atamadık. Bu tür maçları kazanamıyorsanız, ligin boyu uzun olduğu için kaybetmemek önemlidir. Dolayısıyla da her puanın şu günlerde önemli olduğunu bu haftaki sonuçlardan sonra bir kez daha görmüş olduk zaten. Final haftalarına tabi ki farklı yaklaşacağız. O haftalar daha farklı yaklaşılır ama bu haftalarda kazanmak için sahada her şeyi yapmaya çalışan ama kazanamıyorsak da sonunda maçı tutan bir takım olmalıyız. Dün de maç öyle geçti. Tam sayamadım yarın bakacağım istatistiklere ama belki 7-8 tane net pozisyonumuz var. Rakibe de 1 tane pozisyon verdik. Kazanmaya yetecek kadar bir oyun oynadık ama kazanamadık. Önümüze bakıyoruz. Daha önümüzde 19 tane maç var. Hep söylüyorum; önemli olan oyun olarak gelişebilmek, bir noktaya gelebilmek.  Dünkü maç bu açıdan, benim açımdan çok önemliydi ve memnuniyet vericiydi. Oyunumuzun yavaş yavaş böyle sağlam bir şekilde çalışmalarla birlikte oturmaya başladığını görüyor olmak bizi çok sevindirdi” ifadelerini kullandı.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07